top of page
Laatukaivuu-48.jpg

Meistä

Yli 20 vuoden kokemus tehokkaasta maanrakennuksesta Etelä-Suomessa aina asiakaslähtöisesti.

Tarina

Vuodesta 1999 alkaen olemme rakentaneet Etelä-Suomea
Laatukaivuun tarina sai alkunsa vuonna 1999, kun Jari Niittynen näki tarpeen tehokkaalle ja asiakaslähtöiselle maanrakentamiselle ja päätti perustaa oman yrityksensä. Alusta asti yrityksen toiminnan kulmakiviä ovat olleet laatu, tehokkuus ja asiakaslähtöisyys.
 

Vahva kasvu ja monipuolistuminen
Vuosien varrella Laatukaivuu on kasvanut vakaasti ja kehittänyt osaamistaan monipuolisissa maanrakennushankkeissa. Yrityksen palveluihin kuuluvat nykyään kaikki maanrakennustyöt pohjatöistä infrarakentamiseen ja saneeraustöihin. Laatukaivuulla on laaja ja moderni konekanta sekä kokenut ja ammattitaitoinen tiimi, joka takaa laadukkaan ja sujuvan projektin toteutuksen.
 

Sitoutumista ympäristöön ja yhteiskuntaan

Laatukaivuu on sitoutunut ympäristönäkökulman huomioimiseen kaikessa toiminnassaan. Yritys käyttää ympäristöystävällisiä työmenetelmiä ja materiaaleja ja pyrkii minimoimaan ympäristövaikutukset.
 

Tulevaisuuteen katsoen

Laatukaivuu on vakavarainen ja menestyvä yritys, jolla on vahvat näkymät tulevaisuuteen. Yritys jatkaa investointeja konekantaansa ja osaamiseensa sekä pyrkii vahvistamaan asemaansa Etelä-Suomessa luotettavana maanrakennusyrityksenä. Laatukaivuu on ammattitaitoinen ja vakavarainen kumppani, joka tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja tehokasta maanrakennustyötä.

Tiimi

Jari Niittynen​

Tuotantojohtaja
0400 624 846
jari.niittynen@laatukaivuu.fi

Kalle Tamminen

Toimitusjohtaja

040 7146509

kalle.tamminen@laatukaivuu.fi

Jarmo Niittynen

Tekninen johtaja
044 763 3100
jarmo.niittynen@laatukaivuu.fi

bottom of page